PORTOFOLI EUROPIAN I GJUHËVE, ARSIM I MESËM


L500.00

Titulli: Portofoli Europian i gjuhëve, arsim i mesëm
Autori: Grup Autorësh
Gjinia: Libër ndihmës për mësuesit e gjuhëve të huaja
Faqe: 78
Çmimi: 500 lekë/ 5 Euro

“Portofoli Europian i gjuhëve”, arsimi mesëm, është një
dokument vlerësimi, ku vet nxënësi
mund të provojnë nivelin e njohurive,
aftësive dhe qëndrimeve që ka
arritur në mësimin e gjuhëve të huaja. Të njëjtin dokument vlerësimi,
përdorin edhe nxënësit në vendet
evropiane.
Libri merret në klasën X dhe përdoret deri në klasën XII.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PORTOFOLI EUROPIAN I GJUHËVE, ARSIM I MESËM”

There are no reviews yet.