PORTOFOLI EUROPIAN I GJUHËVE, ARSIMI 9-VJEÇAR


L400.00

Titulli: Portofoli Europian i Gjuhëve, arsimi 9-vjeçar
Autori: Grup Autorësh
Gjinia: Libër ndihmës për nxënësit që mësojnë gjuhë të huaj
Faqe: 48
Çmimi: 400 lekë/ 4 Euro

Ky libër është dokument vlerësimi, me anë të të cilit vet nxënësi mund të provoj nivelin e njohurive, aftësive dhe qëndrimeve që ka arritur në mësimin e gjuhëve të huaja.
Nxënësi, me anë të tij, kupton se në cilin nivel është në mësimin e gjuhëve të huaja. Të njëjtin dokument vlerësimi, përdorin edhe nxënësit në vendet evropiane.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PORTOFOLI EUROPIAN I GJUHËVE, ARSIMI 9-VJEÇAR”

There are no reviews yet.