Klasa Virtuale

Gjuha 10 FILARA Mesimi 1 1 Komunikimi dhe elementet e tij

Gjuha 10 FILARA Mesimi 1 1 Komunikimi dhe elementet e tij

Gjeografia 10 Filara

Historia 11 FILARA Tema 1 Mesimi 1 Gjurmë të parahistorisë në territoret shqiptare

Letersia 11 Filara Mesimi 1 1 Zhvillimi historik i gjinisë epike

Letersia Berthame 12 Mesimi 10 1 Jeta dhe vepra e Ismail Kadaresë

Gjuha Shqipe 12 Filara Mesimi 1 1 Teksti përshkrues Përshkrimi i një personi real

Historia me Zgjedhje 12 Mesimi QYTETI DHE KULTURA SHQIPTARE SHEK XVI XIX

2 Letersia me Zgjedhje 12 Mesimi 4 Gavril Dara I Riu KËNGA E SPRASME E BALËS