Kontakt

Na Kontaktoni

Numër Kontakti
+35569 333 0983

  Informacion dhe Adresa

  1.Rruga Maliq Muço, Tirana 1001

  2.Rruga ” Sabaudin Gabrani”, ish-kombinati “Misto Mame”

  Email: filarabotime@yahoo.com

  Email: filarabotime@gmail.com

  Orari i punes
  E Hënë- E Shtunë: 8am -16pm