Kontakt

Na Kontaktoni

Numër Kontakti
+35569 333 0983

Informacion dhe Adresa

1.Rruga Maliq Muço, Tirana 1001

2.Rruga ” Sabaudin Gabrani”, ish-kombinati “Misto Mame”

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Orari i punes
E Hënë- E Shtunë: 8am -16pm