FJALË PAS FJALE


L10.00

Fjalë pas fjale(për nxënësit shqiptar jashtë Republikës së Shqipërisë)
Gjinia: Libër shkollor
Autori: Prof.dr Shefik Osmani, Hazbi Lalinca
Faqe: 96
Çmimi: 10 Euro
ISBN: 978-9928-4079-4-8

Nëpërmjet këtij libri, të ilustruar me ngjyra, nxënësit shqiptarë të shkollave shqipe të mësimit plotësues, jashtë Republikës së Shqipërisë, mund të njihen me emërtimet e objekteve të ndryshëm në gjuhën shqipe si dhe me veprime që kryejnë në aktivitetin e përditshëm.